La búsqueda del tresor de l'illa dels crancsLa sortida cap a l'illa dels crancs
El Pirata John "Llargues-barbes" Smith va caminar pel moll amb els seus botes de cuir i la seva pistola a la cintura. Va veure la seva tripulació asseguda al costat del vaixell, esperant per aixecar l'àncora. Va fer una senyal i els seus homes van començar a moure's.
"Avui, anem a la recerca del tresor de l'illa dels crancs!" va cridar el Pirata Smith, i els seus homes van aclamar.
El Pirata Smith va caminar cap a l'exploradora Anna "El buscador de tesoros" Blackwood i l'espia Marco "L'observador invisible" Rodriguez. "Esteu preparats per aquesta aventura?" va preguntar el Pirata Smith.
"Absolutament," va respondre l'Exploradora Blackwood, aixecant el mapa.
"L'espia Rodriguez ha investigat tot el que necessitem saber," va afegir el Pirata Smith.
"Estem llestos," va dir l'Espia Rodriguez, ajustant la seva gorra.
Els tres aventurers van pujar al vaixell i van posar rumb a l'illa dels crancs. Va ser una llarga i perillosa travessa, amb tempestes i vents forts que van fer que el vaixell s'enfrontés a onades gegants. Els pirates enemics també van aparèixer pel camí, intentant robar-los el mapa del tresor, però els aventurers van estar preparats per a això i van derrotar els pirates amb habilitat.
Finalment, van arribar a l'illa dels crancs. Era un lloc impressionant, ple de boscos i muntanyes, amb una costa rocosa i una platja de sorra blanca. El Pirata Smith va fer anar un bot per a allunyar-se de la costa i van atracar en un indret segur.
"Arribem a l'hora," va dir l'Exploradora Blackwood, desplegant el mapa.
L'Espia Rodriguez va estudiar el mapa i va assenyalar una cova subterrània. "Allà és on es troba el tresor," va dir ell.
El Pirata Smith va posar-se el seu barret i va agafar la seva pistola. "Anem a buscar el tresor, nois!" va cridar.
Els tres aventurers van caminar cap a la cova subterrània, preparats per a qualsevol cosa. Què hi trobaran a l'interior de la cova?
Chapter 1 / 4